Praktisk Information

  • Her har vi samlet alt det du 
    skal bruge, når du vil have fat i os 

 

Food-Factory har som sin mission at levere byens bedste mad
til din virksomhed til frokost, fester og gæster 

Praktisk info 

 

Levering 

Levering af mad og drikke i hovedstadsområdet koster 125,00 ex. moms, med mindre andet er aftalt. 

 

Servering 

Hvis I ønsker det, sørger vi meget gerne for servering. Der beregnes en tjener pr. 20 gæster, alt afhængig af hvilken type arrangement det handler om. Pris pr. tjener 225,00/timen ex. moms. Servering afregnes kontant på dagen. 

 

Sådan får I den lækre mad 

Det kolde kommer i praktiske stabelkasser og eranrettet på hvidt porcelæn eller fade. Det varme kommer i termokasser og er anrettet ipassende fade, som kan stå på en varmeplade.Maden er lige til at sætte på bordet. Vi gør 

 

Anretning med kok? 

Som udgangspunkt er alle vores buffeter lige til at sætte på bordet. Hvis det drejer sig om menuerne, hvor der skal en kok med, eller ønsker I blot en koks tilstedeværelse kan 

 

Fakturering 

Der vil som udgangspunkt blive betalt ved ankomst til adressen, eller der bliver sendt en faktura efter endt arrangement. Fakturaen vil blive sendt til den oplyste adresse inden for 1 uge. 

 

Service 

Vi kan være jer behjælpelige med leje af service. Priser afhænger af, hvad I ønsker. 

 

Bestilling/afbestilling 

Det er en god idé at bestille i god tid, da vi i perioderdesværre må melde udsolgt. Ændringer i det bestilte antal kuverter modtages indtilen uge før arrangement. 

Betingelser 

Vi gør opmærksom på, at al service skal afleveres i rengjort stand senest 3dage efter afholdt arrangement, med mindre andet er aftalt. Vi tilbyder også at afhente servicen mod et gebyr på 125,00 ex. moms.